De Kerstmarkt in Vlissingen telt dit jaar zo'n vijftien kraampjes. FOTO: G. van Damme
De Kerstmarkt in Vlissingen telt dit jaar zo'n vijftien kraampjes. FOTO: G. van Damme (Foto: G.H.M. van Damme)

Kerstevenement in de Vlissingse binnenstad

VLISSINGEN - In de Vlissingse Lange Zelke is zaterdag 22 december een groots kerstevenement. Van 10.00 tot 17.00 uur is het genieten van modeshows, kerstmarkt en kinderanimatie.

Om 12.30 uur, 14.00 uur en 15.30 uur zijn er shows van dames- heren en kindermode, verzorgd door de Vlissingse modezaken. Van 10.00 uur tot 17.00 uur is er een kerstmarkt met zo'n vijftien stands. Onder andere Italian delicatesse, de nieuwe zaak Estilo Tropical gespecialiseerd in tropische bloemstukken en uiteraard de modezaken laten hun mooiste items zien. Daarnaast zijn er houtbewerkingsproducten, zelfgemaakte sieraden, de Crea Bea shop, tweedehandsboeken, Zeeuwse borstbeelden, kandelaars en vaasjes gemaakt van oud servies, Zeeuwse souvenirtjes met babbelaars, kussentjes, wenskaarten en nog veel meer.
Voor de jongeren in het gezin is er kinderanimatie met een echte kerstvrouw die voor jong en oud ter plaatse creaties maakt van ballonnen. Voor de inwendige mens is er warme chocomelk, gluhwein en snert. Deze dag is het gratis parkeren op de bovengrondse parkeerplaatsen in het centrum.

Meer berichten