Kerst origami
Kerst origami (Foto: G.H.M.van Damme)

Kerstevenement in Vlissingen

Zaterdag 22 december organiseren de ondernemers een groots Kerstevenement in de Lange Zelke in Vlissingen. Van 10.00 tot 17.00 uur kan het hele gezin genieten van modeshows, kerstmarkt en kinderanimatie.

Om 12.30 uur , 14.00 uur en 15.30 uur wordt er een modeshow van dames- heren en kindermode verzorgd door de plaatselijke modezaken.

Van 10.00 uur tot 17.00 uur wordt er een kerstmarkt georganiseerd waar zo’n 15 stands worden ingericht met kerst gerelateerde artikelen. Een groot aantal zaken in de stad waaronder Italian delicatesse, de nieuwe zaak Estilo Tropical gespecialiseerd in tropische bloemstukken en uiteraard de modezaken laten hun mooiste items zien. Daarnaast zijn er hout bewerkingsproducten, zelfgemaakte sieraden, de Crea Bea shop, 2e handsboeken, Zeeuwse borstbeelden, kandelaars en vaasjes gemaakt van oud servies, Zeeuwse souvenirtjes met babbelaars, kussentjes, wenskaarten en heel speciaal een stand met “origami” papier vouw artikelen waaronder kerst sterren, servetten ballen en doosjes te koop.

Voor de jongeren in het gezin is er kinderanimatie met een echte kerstvrouw die voor jong en oud ter plaatse creaties maakt van diverse gekleurde ballonnen. Voor de inwendige mens is er warme chocomelk, gluhwein en snert de hele dag beschikbaar in de gezellige winkelstraat van Walcheren waar het altijd goed toeven is.

Dus aanstaande zaterdag is het de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de Lange Zelke in Vlissingen. Er is voor elk wat wils De Gemeente verleent ook zijn medewerking door bezoekers gratis te laten parkeren op de bovengrondse parkeerplaatsen in het centrum.

Meer berichten