Aan de verbouwing van het polderhuis wordt nu nog de laatste hand gelegd. FOTO: IVO VAN BEEKHUIZEN
Aan de verbouwing van het polderhuis wordt nu nog de laatste hand gelegd. FOTO: IVO VAN BEEKHUIZEN (Foto: ivo van beekhuizen)

Polderhuis weer op stoom na verbouwing

Ook zo benieuwd hoe het Polderhuis, musea & meer in Westkapelle er uit gaat zien? Er wordt nog volop verbouwd maar zaterdag 5 januari waren er al volop nieuwsgierigen die een kijkje namen.

WESTKAPELLE - Op vrijdag 11 januari om 19.30 uur is er een quiz. Quizmaster Ivo van Beekhuizen zal deze avond de kennis van de verschillende teams weer testen met verschillende vragen over Zeeland, Nederland en natuurlijk ook Westkapelle. Lijkt het je leuk om samen met een team je algemene kennis te testen en de competitie aan te gaan met de andere teams? Geef je dan snel op via info@polderhuiswestkapelle.nl of 0118-570700. Zaterdag 12 januari om 13.30 uur is het weer podiumtijd in het museumcafé, met als onderwerp modelbouw. Ab Hoogstrate, fervent modelbouwer, neemt de bezoekers mee in de wereld van papieren modelbouw. Ab heeft zijn zolder vol staan met zelfgemaakte modellen, van bunkers tot vuurtorens. Ben je benieuwd hoe modelbouw in zijn werk gaat, dan ben je van harte welkom vanaf 13.30 uur.

Meer berichten