Uitnodiging sporthuldiging
Uitnodiging sporthuldiging

Huldiging sportkampioenen gemeente Vlissingen.

Er zijn 235 sportkampioenen van de gemeente Vlissingen aangemeld door hun vereniging voor de sporthuldiging. De organisatie van de sporthuldiging is in handen van de Sportraad Vlissingen, in nauwe samenwerking met Zwem- en Waterpolovereniging De Zeeuwse Kust.

VLISSINGEN - De huldiging wordt gehouden op vrijdag 22 februari, aanvang 19.30 uur. Deze feestelijke bijeenkomst vindt plaats in het Vrijburgbad te Vlissingen, waar alle sportkampioenen en hun familie van harte welkom zijn. Het wordt een avond vol verrassingen, met onder andere prachtige demonstraties van Zwem- en Waterpolovereniging De Zeeuwse Kust en de Dr. A. Stavermanbrigade.

Naast de huldiging van de gemeentelijke kampioenen, worden de sportvrouw, de sportman, de sportploeg en twee sporttalenten in het zonnetje gezet. Een vrijwilliger, die zich heeft ingezet voor de vereniging en de sport, ontvangt de Carrièreprijs. De jury, bestaande uit André Stroo, Anjolie Engels- Wisse en Tom Joziasse, heeft inmiddels haar keuze gemaakt. De namen blijven nog een verrassing!

De bijbehorende prijzen worden onder andere uitgereikt door de wethouders Sport, mevrouw Verhage en de heer Reijnierse.

Ga voor meer informatie naar de Facebookpagina van Sportraad Vlissingen of naar www.sportraadvlissingen.nl

Meer berichten