Aankondiging
Aankondiging (Foto: George Dykmans)

Superbowl Party

Na het zien van de Superbowl een jaar geleden op het grote scherm is het nu terug naar de basis, een gezellige pub. Gezelliger, meer sociaal en hopelijk drukker. De Superbowl is ook dit jaar weer te bekijken in goed gezelschap.

VLISSINGEN - Locatie dit jaar in de FunPub 2.0 aan de Nieuwe Dijk in Vlissingen. Geen commercieel opgezet evenement maar een gezellige drukte waarin de Vlissingen Sharks een geweldige partner hebben gevonden met de eigenaar van de pub. We mogen gewoonweg zijn ruimte gebruiken om iets moois te kijken binnen een erg gezellige ruimte. Iedereen is welkom. Meld jezelf aan via https://www.onlineticketsverkopen.nl/winkel/208

Spelers, coaches, familie en vrienden, kennissen, allen zijn welkom om deze toch unieke gelegenheid met elkaar te beleven.

Langzaam maar zeker beginnen steeds meer mensen de sport American Football te kennen. In Zeeland is het ook stap voor stap dat de bewoners van de provincie zo nu en dan meer dan alleen de trainingen of eventuele wedstrijden kunnen zien en beleven van deze sport. De Vlissingen Sharks organiseren ook dit jaar weer een Superbowl Party. Zoals velen inmiddels weten gaat het kijken van dit grootste eendaagse sportfestijn gemoeid met lekker eten en drinken.

De FunPub 2.0 is geen eetgelegenheid dus de het eten word verzorgd door misschien wel het beste American Foot restaurant van Zeeland, ITS Burger. Dat zit dus goed!

Binnen is een enorm groot TV scherm en een iets kleinere om de Superbowl te bekijken. De beelden zijn de directe beelden uit Amerika en worden dus voorzien van Amerikaans commentaar. De Pub zelf word een beetje aangekleed in.

American Football Style en er zal mogelijkheid zijn om met spelers en coaches te praten, misschien zelfs met een bestuurslid van de Europese American Football Bond. Dat is nog even afwachten. Tijdens deze editie van de Superbowl zal de coach van de Vlissingen Sharks een MVP uitroepen. Dit gaat naar de speler welke volgens de coaches de meeste progressie heeft behaald, het meest is gegroeid in het afgelopen jaar. Hiernaast zal er ook iets nieuws plaats vinden.

Helaas moeten de Sharks, voor de eerste keer afscheid nemen van degenen die klaar zijn met hun studie. Dit zijn de (internationale)studenten/spelers welke zonder hen het initiatief Vlissingen Sharks en College Football nu niet zou hebben bestaan. Zij zijn degenen die vanaf het begin hebben meegewerkt de Sharks te ontwikkelen. Op verschillende niveaus. Als assistent coach, als spelers of bestuurslid. Van hen, mits nog aanwezig en niet al terug naar huis, zullen we proberen op een gepaste manier afscheid te nemen. Een helaas maar daar waar ze ook heen gaan, ze kunnen altijd terug kijken op een tijd van plezier en groei waarin zij voor zichzelf en voor anderen iets hebben kunnen betekenen.

Ook dit jaar weer is de verwachting dat er mee dan 6oo miljoen mensen kijken deze sportfinale. Thuis, in gezelschap van vrienden en familie of in een van de Superbowl Party`s zoals nu word georganiseerd in de FunPub 2.0 in Vlissingen.

Het is een avond/nachtelijke beleving die iedereen minstens een keer moet hebben meegemaakt. Het grootste eendaagse sportevenement begint steeds meer bekendheid te krijgen maar velen weten nog niet wat de sfeer van de Superbowl is.Tijd om dit te gaan meemaken. Je moet dit zien!

Niet alleen een geweldige wedstrijd kijken. Er is meer. Het programma ziet er als volgt uit:

Pre Games Show, optredens, terug blikken en uitleg over de sport.

Live Superbowl, de wedstrijd live vanuit Atlanta

Halftime Show

drinken en eten, genoeg voor de hele avond/nacht

Hiernaast kun je kennis maken met de sport zelf.

De Vlissingen Sharks zijn aanwezig om je uitleg te geven over deze bijzondere en mooie sport waarin je tijdens de trainingen meer dan alleen American Football leert. Er wordt ook aandacht gegeven aan atletiek, zelfverdediging en fitness. Met de juiste normen en waarden is American Football vaak een hooggewaardeerde sport. Wil je eens meetrainen met de Sharks, dan kun je jou naam achterlaten tijdens de Superbowl en zal je worden uitgenodigd een training mee te doen. Veel heb je daar niet voor nodig. American Football is er bijna voor iedereen. Het is niet alleen voor de enorme grote en zware mannen. Dat is al lang niet meer. Klein, groot, licht, zwaar, dames en heren. Het is allemaal mogelijk. Zelfs al kun je niet spelen en toch geïnteresseerd bent, dan ook is er een plaats voor jou binnen het team.

Event: Superbowl 53

Plaats: FunPub 2.0 Vlissingen

Open: vanaf 22:30 uur

Start programma: 22:30 uur

Start wedstrijd: 00:30 uur

Meer berichten