blik in t atelier
blik in t atelier (Foto: j van dierendonck)

Open middag Kinderkunstatelier

Vanaf 20 februari gaat KKaAT weer van start met een nieuwe reeks lessen. Benieuwd of het KinderKunstaATelier iets voor jou is? En wil je graag wat meer info en de sfeer proeven in het atelier? Loop dan binnen tijdens de open middag zaterdag 16 februari, 13.30-16.30 uur, Seisdam 38.

In het KinderKunstaATelier maak je, onder leiding van beeldend kunstenaar en kunstvakdocent Jessica van Dierendonck spelenderwijs kennis met beeldende kunst. Op een onderzoekende manier ga je aan de slag met verschillende materialen en technieken. Van teken- en schildertechnieken tot boetseer- en beeldhouwtechnieken, ieder op zijn/haar niveau, waarbij het genieten van het maken van kunst voorop staat !

Kinderen worden ingedeeld op leeftijd, 14 lessen, 1,5 uur, woe- en/of do, kosten t/12 j: 147 euro, 12 t/m14 j:160 euro, eindpresentatie in juni. KKaAT zit op een inspirerende plek aan de binnengracht van Middelburg. KKaAT is onderdeel van Jessica van Dierendonck beeldende kunst, kunst- en cultuureducatie zie fb/Instagram, 06-21612144 jvandierendonck@hotmail.com, Seisdam 38 Middelburg.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden