Foto: Percy's
Foto: Percy's (Foto: Percy's)

Ruben de Keijzer presenteert debuutalbum in Boekhandel 't Spui in Vlissingen

VLISSINGEN - Op 23 februari is de release van het debuutalbum 'Bottle To The Bottom' van de Vlissingse Singer-Songwriter-Muzikant Ruben de Keijzer.

Op het album staan 12 eigen geschreven Engelstalige nummers. Opgenomen bij UC Records in Vlissingen. "Verbazingwekkend genoeg zijn we 2 jaar bezig geweest met de opnames en het afwerken van het album. Aanvankelijk was het idee om de opnames klein te houden, met alleen gitaar, zang en mondharmonica. Toen dit alles opgenomen was, bleek dat het enthousiasme nog groter werd en vervolgens zijn toetsen, saxofoon, viool, basgitaar, elektrische gitaar en drums daarbij gekomen." Bijna alle instrumenten zijn door Ruben de Keijzer zelf ingespeeld, behalve de drums en de strijkinstrumenten. Zodoende is in twee jaar tijd, wat begon als een klein project, dit album uitgegroeid tot een muzikaal mooi afgerond pareltje.

Om 15:00 zal Ruben met band een CD release concert geven in de grote zaal bij Boekhandel 't Spui in Vlissingen. Vanaf dan is het album verkrijgbaar op CD en via de digitale muziekplatforms. Aan het release concert doen mee: Matteo Leuthold (drums), Jahja Telussa (gitaar) , Henk van Hoven (bas), Naomi de Keijzer (viool, zang), Wouter de Bruijn (gitaar) en Willem van Luijk (toetsen). De toegang is gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden