logo diabetescafe
logo diabetescafe (Foto: Judith )

diabetescafe: nieuwe ontwikkelingen in diabeteszorg!

Volgt u de nieuwe ontwikkelingen over diabetes ook op de voet? Leer alles over nieuwe pompen, pijnloze meetmethodes, onderzoeken naar genezing en andere technieken voor behandeling van diabetes.

De wereld van diabetes staat niet stil. Hoe zorgt u dat u bijblijft over recente ontwikkelingen? Tijdens deze bijeenkomst delen deskundigen de laatste nieuwtjes en blikken we vooruit op wat er in de (nabije) toekomst staat te gebeuren. Ervaringsdeskundigen van de Diabetes Vereniging Nederland, diabetesverpleegkundigen en praktijkondersteuners uit uw regio vertellen u er meer over.

Houdt uzelf scherp en ga volledig geïnformeerd over de laatste stand van zaken weer naar huis. Een diabetescafé is een informatieve bijeenkomst voor en door mensen die iets met diabetes te maken hebben. Dé ontmoetingsplek om ideeën, informatie en ervaringen uit te wisselen.

Praktische informatie: de bijeenkomst vindt plaats op woensdag 20 februari 2019 14.00-16.00uur: Wijkcentrum Hof van Buren (zaal Anna), Oranjelaan 19 Middelburg. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

Koffie en thee zijn gratis. Aanmelden is niet noodzakelijk

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Charlotte Kempe op 06-43626938 of Judith Jimkes 06-29399941 of stel uw vraag op diabetescafezld@gmail.com. Neem ook eens een kijkje op de facebookpagina

Meer berichten