Foto: Vincent van den Hoogen

Grip op je Geld bij Resto VanHarte

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert op dinsdag 26 maart een resto-avond met als thema Grip op je Geld. Locatie is Zorgcentrum Buitenrust op Buitenruststraat 221 in Middelburg.

MIDDELBURG - Tijdens het driegangendiner vertellen medewerkers van de Rabobank over digitaal en veilig bankieren en over het digitale informatieplatform voor senioren 'Ikwoonleefzorg'. Vraag jij je ook wel eens af hoe veilig internetbankieren is? En waar je op moet letten als je geld digitaal overmaakt? Je bent niet de enige. Kom op 26 maart naar Resto VanHarte en schuif gezellig aan!

Iedereen is van harte welkom tijdens het driegangendiner. De inloop is vanaf 17.30. Het diner begint om 18.00 uur. Kosten zijn zeven euro per persoon. Kortingsgasten betalen vier euro. Reserveren kan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek). Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto's zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Meer berichten