Undercover: Rolling Stones in De Piek

VLISSINGEN - Zaterdag 13 april om 20 uur staat Undercover, dé Nederlandse Stones, op de planken van De Piek met een Rolling Stones Tribute.

De Rolling Stones tribuut band Undercover treedt er dan op. Het is een drie uur durend programma. DJ Rhino werkt er ook aan mee. Undercover is dé Rolling Stones Tribute band. Set De groep klinkt als de Stones in hun beste jaren en speelt hartstochtelijk, rauw en puur als de Stones zijn, met net zo energieke performance, en de legendarische riffs van Keith Richards in authentieke stemming. 

Naast de grote hits brengt Undercover ook minder bekende nummers als Time Waits for no one of Cant you hear me knocking. De setlist verschilt per show en wordt samengesteld uit de omvangrijke Rolling Stones catalogus. Je hoort het er van af: Undercover heeft de muziek van de Rolling Stones goed onderzocht en begrepen, en brengt die met net zoveel passie en lol als de Stones (nog steeds) zelf doen. Undercover is dan ook een graag geziene gast op de grote landelijke Stones fanclubdagen in Nederland en België.

De bezetting: Jan$ (zang, mondharmonica), Lucien Davids (gitaar, zang), Eerko Mooibroek (gitaar, zang), Jan Lange (bas, zang), Sander Brooshooft (drums) en Ad den Besten (toetsen) 

Aanvang 20 uur. Voorverkoop 10 euro. Ga naar: https://depiek.stager.nl/web/tickets Tickets aan de deur 12,50 euro

Een overzicht en info over de andere programma's vind je op de website www.depiek.nl

Meer berichten