Bijeenkomst Opslaan in de Cloud

VLISSINGEN - Foto's, video's en documenten kun je opslaan op je computer, usb-stick of dvd. Je kunt deze bestanden ook opslaan in de Cloud. Tijdens deze bijeenkomst leer je wat de Cloud is en hoe je dit gebruikt. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 23 mei van 10.00 – 12.30 uur in Wijkcentrum De Burgerij in Vlissingen.
 

Cloud
De Cloud is een opslagruimte voor bestanden die niet op je computer staan, maar op een heel andere plek op de wereld. Ook handig als je weinig opslagruimte hebt op je computer of bestanden waar ook ter wereld wilt kunnen raadplegen en delen.

Inhoud bijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomst wordt uitgelegd wat de Cloud nu eigenlijk is en welke Clouddiensten er zijn.

Ook gaan we in op de Clouddienst One Drive van Microsoft. Wat kun je in One Drive bewaren, waarom zou je dit dan doen? Hoe kun je je documenten en foto's met behulp van One Drive lezen of bekijken op al je apparaten?

Tenslotte bespreken we hoe veilig het werken met One Drive is en wat de kosten voor het gebruik ervan zijn.

Datum en kosten

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 23 mei van 10.00 – 12.30 uur in Wijkcentrum De Burgerij, Van Hogendorpweg 58A te Vlissingen.

De kosten zijn € 5,- per persoon.

Voor aanmelden en meer informatie: bezoek de cursusagenda op www.bibliotheekvlissingen.nl of stuur een e-mail naar cursusvlissingen@dezb.nl.

Meer berichten