CCXL Theater Rocks…

CCXL Theater in Vlissingen richt zich het komende seizoen voornamelijk op muziekoptredens. Aan het bestaande programma zijn vandaag vier nieuwe voorstellingen toegevoegd waarbij muziekliefhebbers hun hart op kunnen halen. Onder de titel 'CCXL Rocks…' wisselen nostalgie en actualiteit elkaar af met zowel originele artiesten als tibutebands die deels bestaan uit muzikanten van weleer.

Op donderdag 31 oktober is de aftrap met The Queen Experience: Joseph Clark & The Music of Queen. De van oorsprong Amerikaanse zanger vertoont op vocaal gebied een verbluffende gelijkenis met Freddie Mercury. Met The Music of Queen weten Clark en zijn live-band in een ruim twee uur durende show de sfeer op te roepen van de befaamde Queen-concerten van weleer.

Het tweede nieuwe optreden dat vandaag in de verkoop gaat, is The Magic of SANTANA. Een band die bestaat uit voormalige muzikanten van Santana die in november een aantal optredens in Nederland verzorgt. Op zaterdag 16 november doen ze Vlissingen aan. Tijdens dit concert schitteren de voormalige leadsingers Alex Ligertwood en Tony Lindsay beiden op het podium. Het magische repertoire is omvangrijk en het publiek kan op deze avond zowel klassiekers als materiaal verwachten dat Santana al lang niet heeft gespeeld.

Voor 2020 zijn ook twee nieuwe optredens toegevoegd aan het programma. Op vrijdag 24 januari komt Wild Romance met The Shpritsz Theater Tour naar het CCXL Theater. Deze theatertour is een gebalanceerde voorstelling. Coach Koos vertelt voor de pauze het verhaal van Brood, ondersteunt door nooit eerder vertoonde filmpjes uit de jaren 60-70-80 en 90. Persoonlijke verhalen en anekdotes over het ontstaan en functioneren van Herman Brood & His Wild Romance. Soms onderbroken door akoestische nummers. Ook de zoon van Herman zal enkele nummers van zijn vader zingen. Na de pauze gaat het dak eraf en zal de band met de originele bandleden Dany Lademacher en David Hollestelle een spetterende show geven zoals uit de tijd dat Herman nog leefde.

Op vrijdag 7 februari is stil zitten geen optie. De in de 70er jaren opgerichte Molukse band Massada staat garant voor een swingende en ritmische avond met Latin-Percussion Rock. De rasmuzikanten brengen muziek gebaseerd op de Molukse moedercultuur, een combinatie van Westerse muziekinstrumenten, hoogstaande techniek, Zuid-Amerikaanse ritmes en oosters temperament. In het kader van 40 jaar Massada bracht de band in maart 2018 een nieuw album uit waarop alle grote Massada hits te horen zijn.

Deze vier optredens worden toegevoegd aan het reeds geprogrammeerde aanbod van CCXL Theater dat al een reeks muziekoptredens kent: vrijdag 24 mei The Dire Straits Experience, donderdag 14 november Ilse de Lange, zondag 19 april 10CC en op vrijdag 24 april de Farewell Tour – Clannad. Het CCXL Theater kent een doorlopende programmering waardoor er telkens voorstellingen toegevoegd kunnen worden. Het theater kan hierdoor flexibel inspelen op de vraag en het aanbod van artiesten dat Nederland aandoet.

Tickets voor de vier nieuwe voorstellingen zijn verkrijgbaar voor € 25,- per stuk.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.ccxl.nl

Meer berichten