ZUCO 103 Foto: Jonathan Hermano 103
ZUCO 103 Foto: Jonathan Hermano 103 (Foto: Jonathan Herman)

Jazzdagen bruisen

In het weekend van 14, 15 en 16 juni juni kunnen Zeeuwse jazzliefhebbers hun hart ophalen bij een serie concerten in de binnenstad van Middelburg.

MIDDELBURG - Het festival ZeelandJazz kon dit jaar geen doorgang vinden. Daarop hebben MuziekPodium Zeeland, De Spot en Stichting 99 de handen in één geslagen om onder de noemer Zeeuwse Jazzdagen de stad toch met Jazz te laten bruisen.

Plein 40

Vrijdagavond 14 juni is er op Plein 40 een gratis programma met de Ruben Hoeke Band. Die avond staan in de Spot Paul van Kemenade's Hammond Sandwich en Michelle David & The Gospel Sessions op het podium.

Dixieland

Zaterdag 15 juni begint in de binnenstad met diverse orkesten op straat en The Dixieland Stageband 's middags op het Plein 40 podium. Van Iwaarden geeft daar 's avonds acte de presence. In de Spot staan het Mete Erker Trio en Zuco 103 op de planken. Zondag 16 juni sluiten Stray Kitten & the Alleycats het festival af op het Plein 40 podium.

Kaarten voor de optredens in de Spot zijn te uitsluitend te krijgen via De Spot. Entrée 15 euro per avond of een passe partout voor twee avonden voor 25 euro. Het programma op Plein 40 is gratis toegankelijk.

www.despot.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden