BeachFestival Middelburg

Voor het zesde achtereenvolgende jaar zullen van 14 tot en met 18 juni weer de Beachgames, onder de naam Beachfestival,  op de Markt in Middelburg georganiseerd worden. Vijf dagen strand in de binnenstad van Middelburg met tal van activiteiten. 

Op vrijdag 14 juni opent handbalvereniging EMM/Olympus het beachfestival vanaf 18.00 met clinics en wedstrijden beachhandbal. 

Zaterdag 15 juni staat geheel in het teken van Beachrugby. Rugbyvereniging Oemoemenoe organiseert deze dag verschillende beachrugby's toernooien met teams uit geheel Nederland. In de avonduren zal het strand bezet worden door de dames van Oemoemenoe voor het 1e  City Ladies Beach Rugby Tournament.
   
Zondag 16 juni is traditioneel gereserveerd voor het Horeca Beachvolleybaltoernooi. Ruim 40 teams samengesteld uit de Middelburgse horeca zullen strijden voor de felbegeerde Horecabeachvolleybal bokaal.

Op maandag 17 juni komen leerlingen uit het Middelburgse basisonderwijs  een clinic beachrugby volgen verzorgd door rugbyclub Oemoemenoe. Daarnaast zullen zij beachsporten als bounce-ball en Tjoekbal spelen. Op de maandagmiddag- en avond is het strand voor iedereen toegankelijk die Bumpervoetbal en andere funsporten wil spelen.. 

Dinsdagochtend 18 juni komt het speciaal onderwijs met PVO, Odyzee en het Bolwerk  beachsoccer spelen op de Markt. De middag is gereserveerd voor de leerlingen van de ABS. Zij zullen verschillende beachsporten voorgeschoteld krijgen. 

De Beachgames in Middelburg worden mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Middelburg, Middelburgse Horeca en diverse sponsoren.     
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden