Trotse VTV dansmeisjes met hun diploma

De Vlissingse Turn Vereniging heeft naast gym- en turnklassen ook een flinke dansafdeling. Om de kinderen hierin extra te stimuleren wordt gewerkt met het beloningssysteem 'Jessie danst'. Dit door de KNGU ontwikkelde systeem stimuleert de leiding en de dansers om extra hun best te doen. Er zijn vijf verschillende leerlijnen; sociale, motorische, beweging, muzikale en ruimtelijke vaardigheden. Zo werken de kinderen spelenderwijs en op muziek aan hun ontwikkeling.

In 'Jessie danst' is een beloningssysteem verwerkt. De kinderen kunnen Jessie sterstickers verdienen en uiteindelijk een diploma behalen. Voor de dansklas 4-7 jaar was dat afgelopen maandag het geval. Tijdens deze open les kwamen veel ouders en familieleden een kijkje nemen in de dansles. Uit handen van de leiding kregen de dansers hun welverdiende diploma. En daar waren ze heel blij mee.

Ook dansen bij VTV? Voor iedere leeftijdsgroep en niveau is een klas. Kijk op de website voor meer info: www.vtv-vlissingen.nl of volg de dansafdeling via Instagram: www.instagram.com/vtvdans.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden