Volop kinderactiviteiten bij Festival Onderstroom

Tijdens Festival Onderstroom op 5, 6 en 7 juli in het centrum van Vlissingen is er ook voor de jonge bezoekers van alles te beleven. Dit jaar staat er voor het eerst een officiële kinderhoek op het Festivalhart op het Bellamypark. Kinderen kunnen de waanzinnigste dingen knutselen, deelnemen aan een circusworkshop, leuke ontroerende voorstellingen bekijken of een echt festivalkapsel scoren bij Rapunzel de festivalkapper. En het straattheater is natuurlijk te gek voor alle leeftijden! Een volledig overzicht van kinderactiviteiten zie je op festivalonderstroom.nl/categorie/kids.

Een familievoorstelling die voor de ouders minstens zo leuk is als de kinderen, is een cadeautje. Een voorstelling boordevol clowneske grappen en grollen over een clown die zijn clownsneus aan de kapstok hangt. Ook is er 'Viva Raphael', de prachtige, poëtische clownerievoorstelling die barstensvol zit met visuele en absurde humor en interactie met het publiek. De voorstelling is leuk voor alle leeftijden en ook zeker om met kinderen te bezoeken.

Cicusworkshop

Voor kinderen van 8 tot 12 die alles willen weten van het circus of die vette acrobatische trucs willen leren is er een Circusworkshop op zaterdag 6 en zondag 7 juli om 14.00 uur. Die workshop wordt gegeven door de mensen van Boost Producties die als geen ander weten hoe je mooie circustheatervoorstellingen maakt.

Knutselen

Bij Houtatelier de Vreemde Eend knutselen kids met (recycle)hout onder begeleiding houten fabeldieren in elkaar. Daarna kunnen de beesten geverfd en versierd worden. De lawaailiefhebbers halen hun hart op bij het maken van de rinkelstok. Knutsel je eigen Rinkelbom met bezemsteel, knuffel en een berg moois om mee te versieren.

Zo zit het festival in elkaar
Festival Onderstroom brengt theater op straat en muziek aan zee. Het Festivalhart bevindt zich op het Bellamypark. Daar staat het drie dagen lang bol van de activiteiten, kolder en spektakel.

Openingstijden: vrijdag 5 juli 16.00 – 0.00 uur; zaterdag 6 juli: 13.00 – 0.00 uur; zondag 7 juli: 13.00 – 22.00 uur.

Entree: Voor het Festivalhart geldt gratis entree. De Festival Specials hebben betaalde entree. Het straattheater is gratis, maar niet voor niks. De artiesten gaan met de pet rond.
 

Meer berichten