Ymke en Anna bij het beeld van speksteen, gemaakt door Annelieke (KKaAT 12+)
Ymke en Anna bij het beeld van speksteen, gemaakt door Annelieke (KKaAT 12+) (Foto: J van Dierendonck)

Drukbezochte open middagen KKaAT KinderKunstaATelier!

Samen met zo'n tachtig  kinderen, papa's, mama's, opa's, oma's en vele andere belangstellenden werd afgelopen week het KKaAT cursusjaar 2018/2019 afgesloten. En werd er vast al kort vooruit gekeken naar het nieuwe jaar.

Onder leiding van beeldend kunstenares en kunstvakdocente Jessica van Dierendonck (KKaAT), werkten kinderen vanaf februari tot en met juni aan diverse opdrachten in het KinderKunstaATelier. De kinderkunstwerken werden tentoongesteld in het atelier en de tuin aan de Seisdam.

In het KinderKunstaATelier gaan kinderen tot en met 16 jaar, op een onderzoekende manier, aan de slag met verschillende materialen en technieken. Van teken- en schildertechnieken tot boetseer- en beeldhouwtechnieken, ieder op zijn of haar niveau. En maken zo kennis met beeldende kunst.

Cursusjaar 2019/2020 zal van start gaan vanaf 11 september en zal bestaan uit twee semesters, ieder van veertien lessen van anderhalf uur. Kinderen worden ingedeeld op leeftijd. Woensdagmiddag, eventueel nog dinsdagmiddag. Kosten tot en met 12 jaar: 150,50 euro per semester.

Voor 12+ (vo) is er op woensdagavond het KKaAT KKunstaATelier. Eveneens 14 lessen van 1,5 uur. Kosten: 164,50 euro per semester. Eindpresentaties in december en juni.

Info, inschrijven of even de sfeer in het atelier proeven? Jessica van Dierendonck beeldende kunst, kunst- en cultuureducatie, zie fb/Insta, 06-21612144, jvandierendonck@hotmail.com Seisdam 38 Middelburg

Meer berichten