Uitzending finale WK Nederland - Amerika

Ongekend! De Oranjevrouwen wisten woensdag de finale van het WK in Frankrijk te bereiken. Zondag 7 juli spelen de leeuwinnen tegen de viervoudige wereldkampioen, Amerika. CineCity is er bij en zendt de finalewedstrijd live uit op het grote scherm.

Woensdagavond wisten de vrouwen in de halve finale met 1-0 te winnen van Zweden. Met deze zege schrijven de vrouwen geschiedenis want nog nooit eerder wist het Nederlands elftal het zover te schoppen tijdens de wereldkampioenschappen.
Dat de Nederlandse vrouwen op stoom zijn, bleek al toen zij twee jaar geleden Europees kampioen werden. Nu, 45 jaar nadat de Nederlandse mannen de WK-finale van Duitsland verloren, krijgen de vrouwen de kans om zich tot wereldkampioen te kronen.

Of deze droom uitkomt, zal zondag 7 juli blijken. Dan spelen de vrouwen tegen huidige wereldkampioen. CineCity zendt de wedstrijd live uit op het grote doek. Mede door het grote beeld, het heldere geluid en de comfortabele bioscoopstoel beleven liefhebbers de wedstrijd alsof zij er zelf bij zijn.

Wat: Finale WK Vrouwenvoetbal
Wanneer: Zondag 7 juli
Programma: 16.45 uur voorbeschouwingen
17.00 uur: Start wedstrijd
18.45 uur: Einde wedstrijd (afhankelijk van het verloop van de wedstrijd) 

Tickets: € 6,50 verkrijgbaar op www.cinecity.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden