Vrijwilliger Ruth ondersteunt een gezin. FOTO: CORIEN DE WITTE
Vrijwilliger Ruth ondersteunt een gezin. FOTO: CORIEN DE WITTE (Foto: CORIEN DE WITTE)

Aandacht ouder en kind

WALCHEREN - Heb jij opgroeiende kinderen? Lukt het meestal wel, maar soms niet om alles draaiende te houden? Is het je soms wat te veel? Je hoeft er niet alleen voor te staan!

Als je thuis wat ondersteuning kunt gebruiken, neem dan contact op met Home-Start Walcheren. Home-Start Walcheren heeft op dit moment voldoende goed opgeleide vrijwilligers die erg graag kennis willen maken met ouders en hun kinderen. Zij doen dit werk vanuit hun eigen ervaring en weten hoe het is om thuis met een stel jonge kinderen te zijn. De vrijwilliger komt een dagdeel per week bij je thuis. Zij helpt je met de kinderen, gaat lekker met jullie mee naar buiten, luistert naar je, deelt jouw emoties en is er echt helemaal voor jullie! Home-Start vrijwilligers hebben op deze manier al 20 jaar ouders op Walcheren met succes ondersteund.

Home-Start Walcheren is gratis. Je kunt zelf contact opnemen met Petra van Eenennaam of Daphne van der Stoep via 0118 639311. Je kunt ook e-mailen via Home-Start.walcheren@humanitas.nl. Meer informatie op www.home-start.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden