Medisch directeur T.P. van Rees Vellinga in de hyperbare zuurstoftank
Medisch directeur T.P. van Rees Vellinga in de hyperbare zuurstoftank (Foto: PR)

Zuurstoftherapie helpt ook bij diabetische voetwonden

GOES - In het ADRZ Goes is op 25 juli vanaf 19.30 uur een voorlichtingsavond. Dokter T.P. van Rees Vellinga geeft dan uitleg over wat het resultaat van hyperbare zuurstoftherapie kan zijn op de genezing van chronische voetwonden bij diabetespatiënten.

Het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie is gespecialiseerd in het behandelen van deze chronische wonden. Tijdens deze therapie wordt 100% zuurstof ingeademd in een speciale drukkamer. Zodoende kan veel meer zuurstof worden opgenomen in de bloedbaan en kunnen de ontstoken en kwetsbare weefsels veel beter bereikt worden en genezen.
Deze behandeling is wetenschappelijk bewezen en wordt volledig vergoed vanuit het basispakket. Hyperbare zuurstoftherapie kent nauwelijks bijwerkingen of complicaties. 


Op deze avond zal tevens diabetesverpleegkundige Carla van Eijzeren van het Adrz uitleg geven over het belang van optimale zorg voor de diabetespatiënt.
Ook zal een diabetespatiënt zelf komen vertellen over zijn positieve ervaringen met deze zuurstoftherapie. 
Deze avond is in samenwerking met de Diabetesvereniging Nederland georganiseerd.

Voorlichtingsavond in het Adrz Goes op 25 juli 2019, aanvang 19.30 uur.
Locatie: Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie in Adrz Goes: 's Gravenpolderseweg 114 Goes.
De voorlichtingsavond is voor iedereen gratis toegankelijk.
Voor meer informatie: 0113-234290 of info@hyperbaarcentrum.nl  Meer informatie over hyperbare zuurstoftherapie en de ervaringen van patiënten kunt u vinden op www.hyperbaarcentrum.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden