gasten genieten tijdens een uitje van Stichting Vier het Leven
gasten genieten tijdens een uitje van Stichting Vier het Leven

Nieuw programmaboekje Vier het Leven

WALCHEREN - Het theaterseizoen 2018/2019 is afgelopen en wat hebben de gasten van Stichting Vier het Leven genoten. Het was weer een prachtig seizoen met vele mooie ontmoetingen, geweldige voorstellingen, films, museumrondleidingen en concerten.

Ongeveer 30 gezellige middagen en avonden hebben we het afgelopen seizoen gehad. Met Het Zeeuws Orkest, André Rieu in de bioscoop, lunchconcerten, De Notenkraker, Karin Bloemen en nog veel meer. Het was een feest in de theaters en filmhuizen met de gasten en de vrijwilligers van Vier het Leven. Nu de zomer is aangebroken is het leuk om vooruit te kijken naar wat het nieuwe theaterseizoen te bieden heeft. Echter niet elke theater- of museumliefhebber is in staat om zelfstandig naar een voorstelling te gaan. Een groeiend aantal ouderen ziet op tegen het zelf organiseren van een middag of avond. Het alleen gaan regelen van tickets en vervoer blijkt soms lastig. Stichting Vier het Leven heeft de oplossing voor ouderen (65+) die zich hierin herkennen. 

Vier het Leven heeft een geweldig team van vrijwilligers in Walcheren. Bij Vier het Leven worden ouderen thuis opgehaald door een vrijwilliger van Vier het Leven die de hele middag of avond gezellig mee uitgaat. Gezamenlijk met andere gasten gaan zij naar het theater, filmhuis of museum, waar eerst een kopje koffie of thee wordt gedronken in de foyer of het restaurant. Hier ontmoet men vaak ook andere groepen gasten en vrijwilligers van Vier het Leven uit o.a. Schouwen-Duiveland of Beveland.

In de pauze drinken we nog een heerlijk wijntje of fris en aan het einde van het uitje wordt iedereen door dezelfde vrijwilliger weer veilig thuis gebracht.

Het nieuwe programmaboekje voor het najaar van 2019 valt deze week weer op de deurmat bij mensen die al eerder zijn mee geweest. Bent u ook geïnteresseerd in het nieuwe programma van Vier het Leven in Walcheren? U kunt kosteloos het nieuwe programmaboekje aanvragen via 035-5245156 of via www.4hetleven.nl

Meer berichten