Foodtruckers by the Sea

KOUDEKERKE - Op 2, 3 en 4 augustus 2019 vindt alweer de derde editie van Foodtruckers by the Sea plaats. Hét culi feestje waar je aanwezig wilt zijn deze zomer. Met het zand nog tussen je tenen spring je op de fiets of in je auto en waan je je binnen no-time op een smakelijk festival onderaan de Zeeuwse duinen.

Activiteiten

Met een ruime keus uit foodtrucks van vega tot robuuste hamburgers is er voor ieder wat wils. Maar Foodtruckers by the Sea is veel meer dan alleen een smakelijk feestje. De locatie leent zich perfect voor allerlei activiteiten. Zo kunnen kinderen een ritje maken op een van de pony's springen, smincken en broodjes bakker op een stok en is er swingende live muziek. Niets is te gek dit weekend!

Locatie

Foodtruckers by the Sea vindt plaats op een unieke plek in het Zeeuwse, namelijk: de Western ranch in Dishoek van Ride by the Sea. Je waant je even buiten Nederland op een plek zoals je alleen in films ziet. Gelegen onder de duinen van Dishoek is Foodtruckers by the Sea gemakkelijk te bereiken per fiets en auto je kunt deze bij het nabijgelegen veld aan de overkant kwijt. Neem een kleedje mee en plof neer op een lekker plekje in de zon of schuif gezellig aan bij een van de tafels of zitjes. Het beloofd een weekend om van te genieten te worden.


Praktische informatie

Wielemakersbaan 6, 4371 PM Koudekerke
Contant & pin
Honden toegestaan (aangelijnd)
Toegankelijk voor alle leeftijden
Parkeren voor de deur
Open op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 22.00 en op zondag van 12.00 tot 20.00

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden