Foto: Miriam Rohde

Kampvuuravond met Arie de Rover

ARNEMUIDEN -  Onder het motto ‘Geef een man een vuurtje en wat te drinken, dan weet hij wat de bedoeling is’, wordt er een Kampvuuravond voor mannen gehouden. Datum: vrijdagavond 30 augustus om 20.00 uur in Arnemuiden.

Deze Kampvuuravonden zijn een plek om te praten, te luisteren en je verhaal te kunnen doen. Want rondom een knapperend kampvuur vinden vaak de mooiste gesprekken plaats.

Deze keer zal spreker, trainer en coach Arie de Rover de avond aankleden. Arie was jarenlang een succesvol manager en trainer in het bedrijfsleven. Hij maakte zowel carrière in het bedrijfsleven als in de kerk, totdat hij getroffen werd door een 'genadeslag'. Na de draai in zijn leven werd hij spreker, trainer en coach op het gebied van identiteitsvragen.

Het thema deze avond is: ‘Blanke bolster, ruwe pit’. Iedere man herkent het: We leven in een tijd waarin we de buitenkant graag oppoetsen. Aangejaagd door de druk van de social media doen we ons graag goed voor. We moeten er goed, sportief of sexy uitzien, we willen graag succesvol zijn of bekend staan om goede eigenschappen. De meest voorkomende reden erachter is dat we van binnen vaak nog zo onzeker zij over wie we zijn. We willen onze zekerheid en eigenwaarde verdienen door een gelijkte buitenkant. Ook in de christelijke wereld. Nieuwsgierig geworden? Kom eens kijken en beleef een mooie avond.

Locatie: Kanaalweg Oostzijde Arnemuiden. Parkeren bij de sluis. 

Meer berichten