Mannen en windmolens bij je ontbijt

WESTKAPELLE - Op 7 september is het zover dan organiseren we in het Polderhuis om 8: 00 uur weer een heus Mannenontbijt. Voor dit ontbijt kunnen alleen mannen zich opgeven.

Tijdens het ontbijten kun je kennis maken met de andere mannen, aansluitend is er nog een activiteit te doen, een lezing, rondgang of een buitentour. Stefan de Bruin die werkt bij het Deense energie bedrijf Ørsted zal na het ontbijt een presentatie geven over het windmolenpark Borssele 1+2 wat gebouwd gaat worden voor de kust van Westkapelle: 

Stefan de Bruin die werkt bij het Deense energie bedrijf Ørsted zal na het ontbijt een presentatie geven over het windmolenpark Borssele 1+2 wat gebouwd gaat worden voor de kust van Westkapelle. Hij geeft antwoord op vragen als 'Hoeveel windmolens gaan er gebouwd worden?', 'Wat voor hoeveelheid energie zullen die leveren?' en 'Is het horizonvervuiling?' 

Dit zouden allemaal vragen kunnen zijn die gesteld kunnen worden aan Stefan mits die nog niet zijn beantwoordt na zijn presentatie. De presentatie zal plaatsvinden in het museum, welke na het officiële gedeelte nog bezocht kan worden. Lijkt het je leuk om ook eens op een andere locatie te eten met andere personen dan normaal en wil je de kans niet laten schieten op informtaie uit eerste hand over het toekomstige windmolenpark? Geef je dan op voor 5 september. Of dames heb je zin een ochtend voor jezelf? Geef dan nu je man op.

Opgeven kan via info@polderhuiswestkapelle.nl of 0118-570700 (kosten 8 euro)

Meer berichten