Locatiemanager Peter Kemp en de gebroeders De Visser bij de zojuist onthulde gedenkplaat.
Locatiemanager Peter Kemp en de gebroeders De Visser bij de zojuist onthulde gedenkplaat. (Foto: RUBEN MANUSAMA)

Jubileum Ringrijders en SVRZ bezegeld met bijzondere herinnering bij Simnia

Zaterdag 31 augustus was het een drukte van belang op het parkeerterrein van zorgcentrum Simnia. Tussen 10.00-17.00 uur was het zomerfeest. Vele toeristen en inwoners van Walcheren kwamen ondanks het warme weer op deze feestdag af.

Rond 11.00 uur onthulde Wethouder Van Halderen samen met Bram en Simon de Visser, ringrijders van het eerste uur, de gedenkplaat ter ere van de 25-jarige samenwerking tussen Simnia en de Domburgse ringrijdersvereniging. Aan het einde van de dag reikte wethouder Steketee de diverse prijzen uit aan de ringrijders.

Opbrengst

De opbrengst van de verkochte spullen komt volledig ten goede aan de bewoners van SVRZ Veere. Zo zijn in vorige jaren al diverse duofietsen aangeschaft.

Locatiemanager Peter Kemp over het succes van de dag "Het geheim zit hem in de samenwerking tussen Simnia en de ringrijdersvereniging. Daardoor hebben we automatisch veel belangstellenden. Maar dat het zo druk zou worden met dit mooie weer, dat had ik niet vooraf bedacht. Fijn, we kunnen zo een mooi inkijkje geven in onze locatie. We zijn als zorgorganisatie verbonden met de mensen en de gemeenschap om ons heen!"

Kijk voor meer informatie op www.svrz.nl

Meer berichten