Overvliegende Valkeniers
Overvliegende Valkeniers (Foto: Tristan Mol)

Scouting De Valkeniers start nieuw seizoen

Koudekerke – Afgelopen zaterdag startte het nieuwe seizoen bij Scouting De Valkeniers. Dit deden ze door met de hele groep een handelsspel te spelen in het bos bij Biggekerke. Elke week zijn alle leden weer welkom om avontuurlijke activiteiten te ondernemen waarmee ze worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Zomerkampen

Tijdens de zomerstop hebben de verschillende leeftijdsgroepen niet stilgezeten, ze zijn in verschillende delen van Nederland en ook daarbuiten op zomerkamp geweest. De welpen (leden van 7 t/m 11 jaar) waren te vinden in Rijsbergen. De scouts (11 t/m 15 jaar) hebben een week doorgebracht in Bergen op Zoom en hebben daar o.a. een tocht gelopen, zelf gekookt en gezwommen. De explorers (15 t/m 18 jaar) hebben het nog verder gezocht, zij zijn naar het buitenland gegaan en waren in Echternach Luxemburg.

Gave activiteiten!

Gedurende het komende seizoen worden door de vrijwillige leidinggevenden weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen. De activiteiten zijn heel divers. Van het organiseren van een verkiezing van de stoerste scout tot het lopen van een spannende natuurtocht. Maar ook primitief wijze pizza’s bakken in een hout gestookte oven, abseilen en weekendkampen zouden zomaar op het programma kunnen staan.

Laat je uitdagen!

Kan jij wel tegen een stootje? En spreken de activiteiten die hierboven staan opgenoemd je aan? Kom dan eens bij ons kijken! Je kunt ons vinden in de van Speijkstraat 1 in Koudekerke. Je mag drie keer gratis komen kijken. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: www.devalkeniers.nl.

Meer berichten