Wie is de beste dierenarts?

Krijgt jouw huisdier de beste zorg? Kan je altijd met een gerust hart terecht bij je dierenarts? En is het tijd dat hij of zij in het zonnetje wordt gezet? Dat komt goed uit: vanaf vandaag is het weer mogelijk om jouw dierenarts te nomineren voor de Dierenarts van het Jaar.

De tweede editie van de verkiezing vindt wederom plaats op vergelijkingsplatform Dierenartskiezen.nl. Vorig jaar kwam Ommelander Dierenkliniek Veendam als winnaar uit de bus. Dit jaar zal op 4 oktober, Dierendag, de award overhandigd worden aan de dierenarts die de meeste stemmen weet te vergaren. Hij of zij mag zich dan een jaar lang de beste van Nederland noemen. Daarnaast zullen er ook op provincieniveau prijzen worden uitgedeeld.

Volgens Edwin Paardekooper, oprichter van dierenartskiezen.nl, is de award echt een publieksprijs. "We merken dat veel van onze bezoekers veel waarde hechten aan de relatie met hun dierenarts, met deze verkiezing willen we die waardering naar voren brengen." Als dank voor hun deelname worden er onder de stemmers verschillende prijzen verloot.

Je stem uitbrengen kan nog tot en met 30 september op de actiepagina van www.dierenartskiezen.nl.

 

Meer berichten