Roompot Vakanties wil 50 wensen vervullen

ZEELAND -  Jaarlijks stromen er bij Roompot Vakanties duizenden wensaanvragen binnen. Van een verzoek van een school voor een gratis verblijf, tot de vraag om een financiële bijdrage voor een sportclub. Om een weloverwogen keuze te maken welke wensen worden ingewilligd, heeft Roompot de Wensweken in het leven geroepen. 

Elke week komen er gemiddeld vijftig aanvragen tot sponsoring binnen. Om een helder overzicht, transparante en weloverwogen keuzes en een correcte opvolging te verzekeren, clustert Roompot Vakanties al die verzoeken sinds 2018 in de Wensweken. De meest bijzondere laat het in vervulling gaan.

50-50 verdeling

Deelnemers aan de Wensweken kunnen tot en met vrijdag 4 oktober hun wens kwijt op de sponsorpagina van de website van Roompot. Een week later, van 14 tot en met 20 oktober, klopt Koos Konijn aan bij de gelukkigen aan en overhandigt hij hen een cheque waarmee zij hun wens in vervulling kunnen laten gaan.

Initiatieven

Niet alleen gasten hebben overigens wensen, ook het personeel en de particuliere eigenaren van vakantiewoningen bij Roompot Vakanties hebben steeds vaker mooie initiatieven waarvoor ze sponsorbijdragen vragen. Ook hiermee houdt de jury rekening mee.

Koos Konijn 

Ook de Koos Konijn Foundation, die Roompot in het leven riep omdat elk kind recht heeft op een leuke vakantie hoe moeilijk hij/zij het thuis of door ziekte ook heeft, ontvangt wekelijks aanvragen. Dit varieert van gezinnen die willen verblijven op een van de parken, verenigingen die een bijdrage voor een dagje uit vragen of kinderen die Koos Konijn in levenden lijve willen ontmoeten. Zij kunnen eveneens hun verzoeken tijdens de Wensweken indienen. De Koos Konijn Foundation doneert namelijk verblijven in de twee Koos Konijn Foundation Vakantiehuizen. In mei 2017 opende de Koos Konijn Foundation haar eerste eigen Koos Konijn Foundation Vakantiehuis op Roompot-vakantiepark Weerterbergen. Het tweede huis is in september 2018 geopend op Vakantiepark Hunzedal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden