Veel verkeershinder bij knooppunt Drie Klauwen

ZEELAND - Voor betere en veiliger doorstroming komt er een ongelijkvloerse kruising Sloeweg-Westerscheldetunnelweg-Bernhardweg met drie viaducten: knooppunt Drie Klauwen.

Het knooppunt, in de buurt van Nieuwdorp en 's-Heerenhoek, gaat maandag 30 september open voor het verkeer. In september zijn diverse wegafsluitingen nodig om het werk te kunnen afronden. De Westerscheldetunnel blijft steeds open voor het verkeer.

Tot maandag 30 september 5.00 uur is de Bernhardweg N254 dicht vanaf de afslag Vlissingen-Oost richting de tijdelijke rotonde op de Sloeweg N62. Verkeer moet omrijden via de Europaweg-Oost. Van vrijdag 27 september 20.00 uur tot maandag 30 september 5.00 uur zijn de Sloeweg (N62), Westerscheldetunnelweg (N62) en Bernhardweg West (N254) ter hoogte van het nieuwe knooppunt volledig dicht, inclusief tijdelijke rotonde. Het verkeer moet omrijden via de A58 en de Europaweg-Oost. Van donderdag 26 september, vanaf 20.00 uur tot vrijdag 27 september 20.00 uur is de Sloeweg (N62) vanaf de tijdelijke rotonde naar de Westerscheldetunnel (N62) afgesloten.

Alle informatie staat op https://www.zeeland.nl/verkeer-en-openbaar-vervoer/knooppunt-sloeweg-n62

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden