Foto: PR

DIOS danst en springt voor spierziekte Duchenne

VLISSINGEN - Op zaterdag 5 oktober kan iedereen meedoen aan een bijzonder evenement. Een fantastische dans/spring morgen in Sporthal Baskensburg te Vlissingen.

Door 3 euro te doneren kan men de hele morgen zich uitleven op de tumblingbaan – glijhelling – trampoline en nog meer turntoestellen en diverse workshops dans. Natuurlijk ook een grabbelton met mooie hoofdprijzen zoals gratis tickets voor streetjump – ijsbaan en diverse andere prijzen. Aan het eind wordt een voorstelling gegeven door de deelnemers, entree 2 euro.

Het geld dat we hiermee wordt opgehaald is voor mensen met de spierziekte Duchenne en heeft als thema “spieren voor spieren”. Zo wordt benadrukt hoe fijn het is als je gezonde spieren hebt en deze door te sporten kan trainen en genieten van je favoriete sport. Alle leiding van DIOS zal aanwezig zijn om dit evenement te ondersteunen en te begeleiden.

Op deze wijze steunt DIOS het evenement wat op zondag 3 november wordt gehouden met een zumba – marathon, georganiseerd door Zumbapassie. Op deze dag zal het totaalbedrag worden overgedragen wat bestemd is voor www.dromenvoorduchenne.nl

5 oktober sporthal Baskensburg – aanvang 10.30 uur – inloop 10.15 uur – voorstelling 12.15 uur tot ca. 13.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden