Bevrijdingsconcert door Luctor et Emergo


Luctor et Emergo tijdens een zomers campingconcert
Luctor et Emergo tijdens een zomers campingconcert (Foto: PR Luctor et emergo)

Bevrijdingsconcert door Luctor et Emergo

ZOUTELANDE - Op zaterdag 2 november is het 75 jaar geleden dat Zoutelande is bevrijd. Om dit te herdenken zal Christelijke muziekvereniging “Luctor et Emergo” uit Zoutelande die avond een bevrijdingsconcert geven in de Catharinakerk in Zoutelande. De fanfare staat onder leiding van haar dirigent Junior Huigen.

Naast de muzikale aandacht die besteed zal worden aan de bevrijding van Zoutelande, zal er een afwisselend muzikaal programma ten gehore worden gebracht. Onderdeel hiervan zijn de muziekstukken die de fanfare op 23 november op het muziekconcours in Veldhoven zal spelen.

Het concert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Bij de uitgang is een collecte, die voor de helft bestemd is voor bestrijding van de onkosten van dit concert. De andere helft is bestemd voor het bevrijdingscomité Zoutelande, als bijdrage voor het fotoboek "Wie waren zij"? , dat door hen wordt uitgegeven.
Hierin staan de namen met foto's van de omgekomen bewoners van Zoutelande in de tweede wereldoorlog. Het boek wordt gepresenteerd op maandag 4 november in de herdenkingsdienst met de school in de Catharinakerk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden