Alles wat maar met wonen te maken heeft is te vinden op de Zeeuwse Woonmarkt.
Alles wat maar met wonen te maken heeft is te vinden op de Zeeuwse Woonmarkt. (Foto: PR Zeeuwse Woonmarkt)

De Zeeuwse Woonmarkt is hét event met alles voor Beter Wonen

Bij TMC Goes is de zevende editie van de Zeeuwse Woonmarkt. 41 deelnemers presenteren de primeurs voor beter wonen. Alles wat maar met wonen te maken heeft is er te vinden. Vanaf grondkavels, gemeenten, architecten, aannemers, banken, notaris tot makelaars, tuinen en duurzaam wonen.

GOES - organisatoren Guido de Ridder en Leandra van Liere van TMC Wonen vertellen wat de Zeeuwse Woonmarkt jaarlijks weer tot een succes maakt. "Het super-complete aanbod. Voor alles wat maar met wonen te maken heeft kan je op de Zeeuwse Woonmarkt terecht. Daarnaast de ambiance. Deskundigheid, Ongedwongenheid en gezelligheid weten we bij TMC op een unieke wijze te creëren en te combineren. Het is een must en leuk om er te zijn."

Wordt de formule ook nog aangepast? "Zeker we leggen de lat elk jaar hoger. Om het voor de bezoeker interessant te maken trekken we alle registers open. Vernieuwing past ook bij de Zeeuwse Woonmarkt. Jaarlijks komen er meer deelnemers en wordt het aanbod nog completer. Zo komt er dit jaar een ambachtenplein. Voor de kinderen hebben we nu een echt kinderplein met kinderworkshops.

Jullie hadden het er over, dat het ook een echt doe-evenement is. Wat moet ik me daarbij voorstellen? "Belangrijk is om mensen daadwerkelijk de woonmarkt te laten beleven. Dit doen we door allerlei workshops waar mensen actief aan kunnen deelnemen. Maar ook kunnen bezoekers deelnemen "aan pin je plan en Win" Zo zijn er 10 waarde cheques te winnen van 449.00 euro die besteedt kunnen worden bij de deelnemer waar ze hun plan laten realiseren. Daarbij kan er geproefd worden van de nieuwe bieren van Slot Oostende en Zeeuwse wijnen. Wonen is beleving."

Leuk voor de bezoekers maar is het ook interessant om deelnemer te zijn? "Zeker , het is de gelegenheid om primeurs onder de aandacht te brengen van een in wonen geïnteresseerd publiek. Nu is voor ons het aantal deelnemers geen doel op zichzelf, maar wel de kwaliteit. Echter hebben we dit jaar wel een record aantal deelnemers, waaronder weer nieuwe namen met activiteiten die het aanbod nog verder aanvullen. Het mooie is dat ze zich zelf aanmelden, dus ( lachend) goede wijn behoeft geen krans.

Wanneer is voor jullie deze editie van de Zeeuwse Woonmarkt geslaagd? "Als het drie dagen gezellig druk is met een in wonen geïnteresseerd publiek."

Kijk voor de workshops op www.zeeuwsewoonmarkt.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden