Tijdens één van de improvisatieavonden van De Emoes
Tijdens één van de improvisatieavonden van De Emoes (Foto: De Emoes)

Avond improviseren geeft energie en vrolijkheid

Sinds de oprichting van Theatergroep De Emoes is improvisatietheater in Zeeland populairder dan ooit tevoren. Iedereen die houdt van humor en een beetje gek doen krijgt de tip: stap eens uit je comfortzone en improviseer mee. Maandag 11 en woensdag 13 november (van 19.30-21.30 uur) zijn er weer improvisatieavonden in Middelburg. Improvisatietheater is interactief, humoristisch en verrassend en iedereen kan het leren. Het is in Nederland vooral bekend geworden van tv-programma's als de Lama's en De Vloer Op. Een avond van De Emoes is vooral onbekommerd plezier, energie en vrolijkheid na een dagje werk of school.

Theatergroep De Emoes is opgericht in augustus 2018. Sindsdien improviseerden al bijna 100 mensen mee op de laagdrempelige avonden. Blokkades worden weggenomen en iedereen gaat op zoek naar zijn of haar unieke improvisatietalent. Bijeenkomsten beginnen altijd met groepsoefeningen die het improvisatievermogen stimuleren en hulpmiddelen biedt om zonder voorbereiding te spelen.

Iedereen van 15-99 jaar is welkom op de improvisatieavonden op maandag 11 en woensdag 13 november. Kosten zijn 9 euro per avond en we komen bij elkaar in Wijkcentrum Getij in Middelburg. Geef je op door te mailen naar theateremoes@hotmail.com (ook voor meer informatie).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden