Daniel Muller, fysiotherapeut: "Bewegen is gezond onder goede begeleiding. Geen enkel persoon is hetzelfde, iedereen heeft advies op maat nodig."foto: Leon Janssens
Daniel Muller, fysiotherapeut: "Bewegen is gezond onder goede begeleiding. Geen enkel persoon is hetzelfde, iedereen heeft advies op maat nodig."foto: Leon Janssens (Foto: )

Open Dag Beweegcentrum DOEN

Beweegcentrum DOEN helpt mensen fit en vitaal te worden en te blijven door effectieve begeleiding. Resultaatgericht met persoonlijk begeleiding. Vrijdag 8 (18.00-21.00), 9 en 10 november (09.00-16.00 uur) is het Open Dag bij het nieuwe Beweegcentrum DOEN.

Bezoekers kunnen actief deelnemen aan groepslessen en demo's, informatie krijgen over fit worden, afvallen en revalideren of kennis maken met de mogelijkheden van DOEN door middel van een proefles. Eigenaar Daniel Muller: "In juni heb ik dit bedrijf overgenomen. De mogelijkheden die de sportschool bieden, passen daar perfect bij. Met de overname van beweegcentrum DOEN kan je die begeleiding doortrekken tot in de periode daarna want je houdt contact. Eerst behandeling als patiënt en nu is er een vervolgtraject. Zo kan men altijd met vragen terugkomen. Beweegcentrum DOEN wordt niet alleen bezocht voor medische oorzaak maar zeer zeker ook voor fitness en het is bekend als sociaal centrum. Het sociaal karakter, aandacht voor de klant, een goede persoonlijke begeleiding is hier belangrijk en dat wil ik behouden. Bij een intake gesprek hoort altijd een uitgebreide body analyse. Aan de hand daarvan wordt een persoonlijk schema opgesteld met advies en ondersteuning op het gebeid van training, voeding en lifestyle."

Beweegcentrum DOEN
Duinstraat 4
Koudekerke

T: 0118-552025
www.beweegcentrumdoen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden