locatie van de kledingverkoop
locatie van de kledingverkoop (Foto: M van der Rande)

Kledingverkoop van Kledingbank Zeeland is weer terug op vertrouwde locatie

Kledingbank Zeeland pakt de dozen met najaarskleding weer uit. Ze zijn weer terug op de vertrouwde locatie aan de Ravensteijnweg 1a in Middelburg. Dit is tevens het gebouw waar het uitgiftecentrum van de kledingbank gevestigd is. Na een aantal keer dankbaar gebruik gemaakt te hebben van de Morgensterkerk, zijn ze nu weer terug op de vertrouwde stek. De koffie staat natuurlijk ook weer voor u klaar.

Alle zachte truien zijn weer opgehangen, de jurkjes natuurlijk ook en de rekken met kinderkleding zijn goed gevuld. Het aanbod is zeer uitgebreid. Ook is er een mooie collectie voor de heren. Dit keer heeft de kledingbank allerlei leuke extra’s zoals wollen dekens, gordijnen, en een rek vól vintage en special items.

Het kledingfestijn is vrijdag 8 en zaterdag 9 november van 9.00 tot 16.00 uur. De voorraden worden continue aangevuld. Deze beurs is voor iedereen gratis toegankelijk. U kunt tegen een kleine vergoeding te pinnen, contant betalen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. De opbrengst van de verkopingen komt zoals altijd geheel ten goede aan Stichting Kledingbank Zeeland.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden