de deelnemers van vorig jaar in de Zandkuil
de deelnemers van vorig jaar in de Zandkuil (Foto: Ttc middelburg)

Basisscholierentoernooi tafeltennis

Op woensdag 13 november verzorgt tafeltennisvereniging TTC Middelburg weer het jaarlijkse basisscholierentoernooi. Alle kinderen die in groep 3 tot en met 8 van een Middelburgse basisschool zitten kunnen zich opgeven, in tweetallen.

MIDDELBURG - Per duo mag een kind lid zijn van een tafeltennisvereniging, maar ook als je niet op tafeltennis zit kun je natuurlijk meedoen. Het toernooi is juist voor alle kinderen die op de camping of op zolder ervaring op hebben gedaan.

Waar?

Het toernooi vindt plaats in de Zandkuil, Aanloop 4 in Middelburg, vlakbij de Sprong, en duurt van 15.30 tot 18.00 uur. Deelname is gratis en alle deelnemers krijgen sowieso een batje en een balletje, wat je mee naar huis mag nemen.

Opgeven

Opgeven doe je door een mail te sturen naar scholieren@ttcmiddelburg.nl met daarin vermeld de klas, naam, het telefoonnummer en e-mailadres van beide spelers. Doe dit vóór 9 november. Woensdagmiddag 6 november mag je van 15.30 tot 18.00 uur komen oefenen in de Zandkuil. En wie doorgaat naar de finale, die wordt gehouden in de kerstvakantie op maandag 23 december. Kom lekker meedoen, en voor de toeschouwers is er koffie, koek en gezelligheid.

Meer berichten


 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden