Het team van Turnschool Zeeland: van links naar rechts Daniek Witlox, Amy Quakkelaar, Yara Helleman, Fleur Dingemanse en Frederique Snijders.
Het team van Turnschool Zeeland: van links naar rechts Daniek Witlox, Amy Quakkelaar, Yara Helleman, Fleur Dingemanse en Frederique Snijders. (Foto: PR)

Team Turnschool Zeeland geplaatst voor het NK

Het selectieteam van Turnschool Zeeland uit Vlissingen heeft zich dit weekend geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap.

Het team dat bestaat uit Frederique Snijders, Daniek Witlox, Yara Helleman, Fleur Dingemanse en Amy Quakkelaar kwam zondag in Waalwijk uit bij de senioren in de eerste divisie. Een pittige opgave omdat slechts drie turnsters senior zijn en twee turnsters nog turnen in de categorie junioren. Daarbij was de concurrentie met teams uit heel Nederland, ontzettend sterk hetgeen een zeer spannende wedstrijd opleverde. Uiteindelijk werd de wedstrijd pas op het laatste toestel beslist en wist het Vlissingse team een ticket te bemachtigen voor het NK. De beste acht teams uit het land strijden over twee weken in Sittard om de titel.

Meer berichten


 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden