Diner en lezing Pascale Naessens

De Vlaamse kookboekenauteur en tv-presentatrice Pascale Naessens is op dinsdag 12 november te gast in boekhandel de Drvkkery voor een lezing en een diner. Het diner start om 17.30 uur en kost 25 euro. Aansluitend geeft Naessens een lezing om 19.30 uur. De avond kan alleen bezocht worden op aanmelding.

Pascale Naessens schreef onder meer de kookboeken Puur Pascale, Puur en lichter en Nog eenvoudiger. De kookboeken van Pascale Naessens behoren tot de best verkochte boeken in België en maakt haar het boegbeeld geworden van de pure en gezonde voeding. Een aantal van haar boeken werden inmiddels vertaald in het Engels, Frans, Duits en Chinees. Ze won the Gourmand World Cookbook Award in Parijs en in Beijing.

De kookboeken van Naessens weerspiegelen haar persoonlijkheid en haar veelzijdige talenten. Ze creëert zelf alle recepten, schrijft de teksten en staat in voor de styling, de vormgeving en de samenstelling van het boek. Haar gerechten serveert ze in eigen gemaakte keramiek.

Een ticket voor het diner kost 25 euro en is is verkrijgbaar in de Drvkkery en via www.drukkerijmiddelburg.nl. Een kaartje voor het diner biedt eveneens toegang tot de lezing. De boekhandel is op deze dinsdagavond uitsluitend geopend voor de activiteit met Pascale Naessens.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden