Filiaalmanager Marko Zijl en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.
Filiaalmanager Marko Zijl en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel. (Foto: )

Jumbo opent een nieuwe supermarkt in Vlissingen

Jumbo opent op woensdag 20 november de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde Agrimarkt winkel aan de Papegaaienburg 5 in Vlissingen. Zo is Jumbo op nóg meer plaatsen altijd beschikbaar voor klanten.

VLISSINGEN - De huidige medewerkers van de winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelende publiek. Jumbo wil het lokale karakter van de Agrimarkt winkel zo veel mogelijk behouden. Het familiebedrijf biedt het grootste assortiment. Door het toevoegen van de streekproducten van Agrimarkt, wordt het aanbod nóg uitgebreider. Jumbo opent deze nieuwe supermarkt op feestelijke wijze en verwelkomt de inwoners van Vlissingen en omgeving graag om 9.00 uur. Bij de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met 24 november).

Lokale karakter

Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment, met volop keuze uit allerlei culinaire en versbereide ingrediënten en gerechten. Jumbo wil het lokale karakter van de Agrimarkt winkel zo veel mogelijk behouden. Populaire producten uit het Agrimarkt assortiment die straks bij Jumbo in het assortiment blijven, zijn onder andere het seizoenaanbod mosselen en verschillende populaire artikelen uit de categorie Tuin en Dier. Ook geliefde streekproducten zoals het streekrundvlees blijven verkrijgbaar. Op het versplein hebben klanten keuze uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, brood en (buitenlandse) kazen. Verder kunnen zij genieten van verse pizza's om thuis af te bakken. De supermarkt telt ruim 1.200 vierkante meter winkelplezier. De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een caissière.

Jumbo Geel

Filiaalmanager Marko Zijl is enthousiast over de opening van vernieuwde winkel: "We gaan binnenkort helemaal over op 'Jumbo geel'. Ons winkelteam kijkt ernaar uit om de voormalige klanten van Agrimarkt en nieuwe klanten te laten ervaren wat de Jumbo formule inhoudt. Met een uitgebreid assortiment, waaronder de vertrouwde streekproducten, de beste service én de laagste prijs. Daarom wil ik iedereen van harte uitnodigen om een kijkje te komen nemen in de nieuwe winkel."

Filiaalmanager Marko Zijl en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel

Over Jumbo Supermarkten:

Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. Jumbo telt momenteel ruim 650 supermarkten, zeven Foodmarkten en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Daarnaast lanceerde Jumbo het nieuwe gemakswinkelconcept Jumbo City, waarin het elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place combineert. Zo wil Jumbo lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland.

In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo ook de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een deel van EMTÉ. Aan het einde van 2019 nam Jumbo de regionale supermarktketen Agrimarkt over. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot een leidende omnichannel retailer in Nederland. Voor meer informatie zie www.jumbo.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden