Jeroen Kramer en Sinterklaas in de Drvkkery

Op zondag 1 december organiseert boekhandel de Drvkkery in Middelburg het jaarlijkse Sinterklaasfeest. Op deze feestelijke middag wordt Sinterklaas onthaald, bezongen en ondervraagd door Sinterklaasjournaal-reporter Jeroen Kramer. Samen met Sinterklaas en de kinderen zingt Jeroen Kramer liedjes en wordt er gedanst en voorgelezen. Ook de pepernoten mogen niet ontbreken. De middag begint om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Er is vrije toegang.

Velen zullen Jeroen Kramer kennen van het Klokhuis, een jeugdprogramma dat hij elf jaar lang presenteerde. De meeste kijkers van toen zijn inmiddels tussen de twintig en vijfendertig jaar oud. Kinderen van nu (en hun ouders) zien Jeroen in het najaar voorbijkomen als de razende reporter van het Sinterklaasjournaal. Sinds afgelopen jaar is hij de huispresentator van de Drvkkery tijdens het zondagse Sinterklaasfeest.

Jeroen Kramer is tevens muzikant. Hij schrijft Nederlandstalige songs en treedt solo op door het land. Als muzikant is hij het vaste gezicht van het jaarlijkse Nazomerzingen van het Zeeland Nazomerfestival op het abdijplein in Middelburg.Hartelijke groet,


Jelmer Oskam
Markt 51, 4331 LK MiddelburgT (0118) 886 834
F (0118) 886 855
E jelmer@drukkerijmiddelburg.nl
http://www.drukkerijmiddelburg.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden