Lidl doneert aan basisschool De Wissel

Lidl Vlissingen heeft vandaag een cheque van 500 euro overhandigd aan basisschool De Wissel in Vlissingen. Lidl ondersteunt lokale initiatieven door het hele land en vandaag was basisschool De Wissel de gelukkige.

Basisschool de Wissel werkt aan het upgraden van het kleuterplein. Een van de ideeën is om een buitenkeuken te maken met een wateraansluiting waar kleuters zich in het buitenseizoen mee kunnen vermaken. Door de bijdrage van Lidl is dit nu mogelijk. Supermarktmanager Menno en plaatsvervangend supermarktmanager Wouter overhandigden vandaag de cheque ter waarde van 500 euro aan twee kleuters van basisschool De Wissel (foto).

Lidl helpt lokaal
Als landelijke supermarktketen staat Lidl al 22 jaar midden in de maatschappij. Daarom ondersteunt Lidl lokale initiatieven van klanten die bijdragen aan een gezonde, leefbare en duurzame buurt. Initiatieven kunnen gemeld worden via www.lidl/lokaal. Lidl sponsort bij voorkeur activiteiten die zich richten op de volgende thema's: maatschappij, onderwijs, gezondheid bevorderend, cultuur en/of milieu.

Lidl Nederland
Lidl is één van de grootste supermarktketens van Nederland met inmiddels meer dan 600 filialen. Onder het motto 'de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs' biedt Lidl een ruim assortiment food en non-food artikelen.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden