Wintermarkt in Koudekerkse kas

Out of the Blue bestaat uit Wilco de Schipper op bas, Henny van Kesteren zang en slaggitaar en John Muller op sologitaar
Out of the Blue bestaat uit Wilco de Schipper op bas, Henny van Kesteren zang en slaggitaar en John Muller op sologitaar (PR Out of the Blue)

Koudekerke - In de kassen van tuindersbedrijf Kesteloo aan de Middelburgsestraat in Koudekerke is zaterdag 7 december van 10.00 tot 20.00 uur een gezellige winter markt.

Er is die dag van alles te doen voor jong en oud, waarbij ook de inwendige mens niet wordt vergeten. Zo laat een ambachtelijke brouwer zien hoe je lekker bier maakt, dat uiteraard ook geproefd kan worden. Naast de nodige kraampjes en foodtrucks zijn er ook tal van kinderactiviteiten, waaronder schminken. De muziek wordt verzorgd door de Koudekerkse coverband Out of the Blue. Out of the Blue is een Koudekerkse coverband die muziek speelt van onder andere Jimi Hendrix, Bob Marley, the Beatles, Aretha Franklin, Crosby Stills Nash & Young. De muzikanten zijn: Wilco de Schipper op bas, Henny van Kesteren zang en slaggitaar en John Muller op sologitaar.

Vanaf 1 december zijn er bij Tuindersbedrijf Kesteloo weer kerstbomen te koop, die desgewenst ook thuis bezorgd worden. Er wordt tijdens de wintermarkt geld ingezameld voor het Humanitas Kinderkamp Zeeland, omdat alle kinderen een vakantie verdienen. 

Meer berichten