Dik Trom in het Minitheater

Op zaterdag 21 december gaat de 'vetste show van het jaar' Dik Trom onder regie van Derek Meijer, in première bij het Middelburgs Theater. De show is gebaseerd op de gelijknamige film en is voor iedereen vanaf 6 jaar. Aanvang: 14.30 uur in het Minitheater  aan de Verwerijstraat 53 in Middelburg.

Dik Trom is een vrolijke, eerlijke, maar vooral gezette jongen. Samen met zijn ouders woont hij in het knusse Dikkedam, waar iedereen net zo dik en uitbundig is als hij. Het is er elke dag feest. Diks gelukkige leventje verandert als de familie gaat verhuizen naar Dunhoven, waar zijn vader een restaurant begint. In Dunhoven is niemand uitbundig of dik. Iedereen is alleen maar bezig met uiterlijk, gezondheid en sport. Ze zitten dan ook helemaal niet te wachten op die dikke familie Trom en hun restaurant vol calorieën. Voor het eerst in zijn leven wordt Dik zich bewust van zijn omvang. Helemaal als hij verliefd wordt op Lieve, het dunste meisje van heel Dunhoven.

Dik Trom wordt nog elf keer gespeeld in december 2019 en januari 2020. Kaarten kosten 9 euro voor kinderen tot en met 12 jaar en vanaf 13 jaar 12,50. Kaarten zijn verkrijgbaar via via www.middelburgsminitheater.nl, De Drvkkery, Markt 51, Middelburg - Boekhandel 't Spui, Oude Markt 5, Vlissingen - Telefonisch: bij De Drvkkery op werkdagen tussen 10.00-14.00 uur: 0118 - 886800

Meer berichten