McCafé in McDonald’s restaurant

McDonald's opent vandaag een McCafé in McDonald's restaurant Middelburg. Na de introductie is McCafé verder afgestemd op de wensen van de Nederlandse koffiedrinker. Vanaf vandaag kunnen ook de gasten in restaurant Middelburg genieten van verschillende koffievariaties, thee en een ruim patisserie-aanbod.

McCafé bestaat niet zonder haar medewerkers. Zij worden speciaal getraind om de 14 verschillende koffievariaties - gemaakt met 100% Arabica bonen van het gerenommeerde Italiaans koffiemerk Segafredo - op de enige juiste manier te kunnen serveren. Ook biedt McCafé medewerkers de mogelijkheid om een aanvullende cursus bij een erkende Barista-school te volgen. Natasja Zwart is speciaal voor het McCafé in McDonald's restaurant Middelburg opgeleid. "Door de aanvullende cursus weet ik nu exact hoe ik verschillende koffievariaties kan bereiden voor onze gasten. Ik kijk ernaar uit om vanaf vandaag al onze McCafé gasten te helpen bij het uitkiezen van een lekkere kop koffie. Mijn persoonlijke favoriet? Dat is de Latte Macchiato!", vertelt Natasja.

Franchisenemer Abby de Kam is blij met de toevoeging van McCafé in restaurant Middelburg. "Ik ben ervan overtuigd dat veel van onze gasten ons aanbod weten te waarderen. Samen met mijn team heet ik onze gasten dan ook van harte welkom in ons McCafé".

 

 

Meer berichten