Workshop crowdfunding

WALCHEREN - Door het aanbieden van een gratis workshop Crowdfunding markeert het Prins Bernhard Cultuurfonds Zeeland het feit dat het matchfundingpartner van Voordekunst is geworden.

Het Cultuurfonds Zeeland heeft in 2020 10.000 euro beschikbaar voor individuele makers en groepen in de culturele, creatieve sector in Zeeland, die een crowdfundingscampagne starten op Voordekunst.

Voordekunst, hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector, geeft de workshop op donderdag 6 februari van 16.00 tot 17.30 uur a.s. bij ZB | Planbureau en Bibliotheek van Zeeland in Middelburg.

Deze is voor iedereen in Zeeland die erover denkt om een crowdfundingscampagne te starten om een creatief idee te realiseren. Aan de hand van goede voorbeelden en tips, uitdagingen en valkuilen, word je persoonlijk begeleid bij het opstarten van het project en de opzet van je crowdfundingscampagne. Meld je uiterlijk maandag 3 februari aan via de website van voordekunst of via de link aanmelden voor een gratis workshop.

Als matchfundingpartner kan het Cultuurfonds Zeeland activiteiten van een nieuwe vooral jonge doelgroep steunen met bijdrages van maximaal € 750. Voordekunst en het Cultuurfonds selecteren de campagnes die gesteund worden.

Meer berichten


 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden