Van links naar rechts: Zilver: Evy Lokers en Leoni Schipper van 't Klok'uus, Goud: Karen Kroes van het Zeeuws maritiem MuZEEum, Brons: Johan Antes en Sander de Klerk van Berkenhof Tropical Zoo
Van links naar rechts: Zilver: Evy Lokers en Leoni Schipper van 't Klok'uus, Goud: Karen Kroes van het Zeeuws maritiem MuZEEum, Brons: Johan Antes en Sander de Klerk van Berkenhof Tropical Zoo (Foto: ANWB)

Zeeuws maritiem muZEEum is het ‘Leukste uitje van Zeeland 2020’

VLISSINGEN - Het Zeeuws maritiem muZEEum is het 'Leukste uitje van Zeeland'. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het 'Leukste uitje van Zeeland 2020'. Vertegenwoordigers van het uitje ontvingen vandaag de gouden award. De zilveren award ging naar Speelboerderij 't Klok'Uus. De bronzen award ging naar Berkenhof Tropical Zoo.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie en voor het 'Leukste uitje over de grens'. In totaal werden ruim 80.000 stemmen uitgebracht.

Het Zeeuws maritiem muZEEum scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2020. Een greep uit de reacties over de winnaar:


'Prachtig museum, naast kijken, horen ook veel informatie te beluisteren, kortom zeer aansprekend!'
'Compleet, afwisselend, verrassend. Prachtige toepasselijke locatie. Leuke en klantvriendelijke vrijwilligers. Leuk voor oud en jong'

 

Meer berichten


 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden