Martin Mans
Martin Mans (Foto: PR martin Mans)

kerk in Actie-concert TMMF

MIDDELBURG - Op vrijdag 28 februari a.s. wordt er door Kerk in Actie een uniek concert georganiseerd in de Koorkerk te Middelburg (Koorkerkhof 2).

U kunt deze avond genieten van The Martin Mans Formation, een befaamd mannenensemble onder leiding van de bekende dirigent Martin Mans. Veelzijdig is het repertoire wat dit mannenensemble ten gehore brengt: van bekende geestelijke liederen tot populaire muziek tot negrospirituals. Alles wordt op een frisse manier vertolkt! Het ensemble wordt begeleidt door duo H&H (Hendrik van Veen, Hugo van der Meij). Deze 2 jonge toetsenisten zijn zeker niet onbekend meer in de muziekwereld. Het ensemble wordt begeleid op orgel, synthesizer en piano, en ter afwisseling nemen de heren ook nog een accordeon en een melodica mee. Naast de mannenzang kunt u ook luisteren naar instrumentale intermezzo's. Deze avond staat in het teken van Kerk in Actie, waarvan ook een spreker aanwezig zal zijn. Halverwege de avond wordt er voor dit doel gecollecteerd.

De avond begint om 20.00 uur, en vanaf 19.30 uur kunt u naar binnen. Bij reserveren via www.korenindekerk.nl betaald u 10 euro voor volwassenen (12,50 euro aan de deur), en 5 euro voor kinderen tot en met 12 jaar (7,50 aan de deur). Kerk in Actie, TMMF, Martin Mans en Duo H&H heten u hartelijk welkom!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden