Foto: Wikipedia

Informatie voor eigenaren rijksmonumenten

MIDDELBURG - De gemeente Middelburg houdt samen met Erfgoed Zeeland een informatiebijeenkomst over de financiële ondersteuning van eigenaren van rijksmonumenten. De bijeenkomst is op donderdag 20 februari van 19.30 tot 21.30 uur in de raadzaal van het stadskantoor in Middelburg.

De financiële ondersteuning van eigenaren van rijksmonumenten is per 1 januari 2019 ingrijpend gewijzigd. De fiscale aftrek voor rijksmonumenten is komen te vervallen en hiervoor in de plaats is er een nieuwe subsidieregeling. Ook de Subsidieregeling instandhouding monumenten (Sim) is aangepast. Het Nationaal Restauratiefonds heeft diverse nieuwe financiële producten op de markt gebracht.  Tijdens de informatiebijeenkomst geven Erfgoed Zeeland, het Nationaal Restauratiefonds en de Monumentenwacht presentaties over de financiële mogelijkheden voor het in stand houden van uw monument.

Bent u eigenaar van een rijksmonument en wilt u meer te weten komen over deze regelingen? Meld u dan aan via e-mail: monumentensubsidies@middelburg.nl.

Meer berichten

Elke week onze nieuwsbrief en online krant in je mailbox ontvangen?

Aanmelden