Alle soorten tuinen, van jong tot oud en van groot tot klein, kunnen andere tuinliefhebbers inspireren tijdens een Open Tuinen-dag. FOTO: N. ELSMAN
Alle soorten tuinen, van jong tot oud en van groot tot klein, kunnen andere tuinliefhebbers inspireren tijdens een Open Tuinen-dag. FOTO: N. ELSMAN (Foto: N. Elsman)

Meld je aan voor de Walcherse open tuinen

WALCHEREN -  Tuineigenaren kunnen zich aanmelden de Open Tuinen dagen van Groei en Bloei Walcheren. De Walcherse open tuinen-dagen zijn in het derde weekend van juni.

Het thema voor 2020 is: De Eetbare Tuin. Dus mensen met een moes- of fruittuin worden expliciet uitgenodigd om mee te doen.

Spic & Span

Uw tuin hoeft echt niet per sé groot te zijn, of helemaal spic en span. Ook tuinen die nog in aanleg zijn, zijn interessant om te bekijken en kunnen bezoekers inspireren.

Gratis

De toegang tijdens de open tuinen-dagen is gratis. Er kunnen planten, stekken en ervaringen worden uitgewisseld, maar ook kan er worden geëxposeerd of gemusiceerd in uw tuin, brocante verkocht worden, thee of koffie geschonken worden et cetera.

Aanmelden

Als u wilt meedoen mail dan uw naam, adres en telefoonnummer en een korte beschrijving van de tuin vóór 1 maart naar de coördinator via rodenburg51@gmail.com. Vermeldt of u naast de zaterdag ook op vrijdag of zondag open wilt zijn.

Meer berichten

Elke week onze nieuwsbrief en online krant in je mailbox ontvangen?

Aanmelden