Foto: PR

Vlaai voor Adrz

GOES - Dinsdagmorgen verraste een delegatie van ondernemersnetwerk BNI Neeltje Jans de zorgmedewerkers van Adrz in Goes met 1500 verse vlaaipunten. Op deze manier wil het ondernemersnetwerk haar motto ‘geven loont’ gestalte geven, in de vorm van een welverdiende traktatie voor de mensen die nu op scherp staan.


Omdat de wekelijkse netwerksessies van het netwerk zijn opgeschort vanwege het Corona-virus worden de uitgespaarde kosten die daarmee gepaard gaan, omgezet in deze traktatie.

Daad bij het woord

Ondernemers zijn veelal pragmatici en ook in dit geval werd de daad bij het woord gevoegd: Nadat een lid een idee in de strekking van het verhaal in de groeps-app deelde, kwamen er meer reacties en al snel opperde een ander lid om de vlaaien te laten verzorgen door één van de medeleden: Ad Spelier van Multi Vlaai in Goes. Dit idee kreeg veel bijval omdat de leden van BNI Neeltje Jans (Goes en omgeving) een hechte club vormt die elkaar over en weer order, omzet en bekendheid gunt.

Groen licht

Ondertussen werd er contact gezocht met het Adrz via de afdeling communicatie. Na een eerste enthousiaste reactie en onderling overleg met de afdeling facilitair werd er groen licht gegeven voor een gecoördineerde actie vanuit BNI Neeltje Jans en het ziekenhuis: De veiligheidsvoorschriften zijn nu extra streng en daarom dienen de vlaaipunten in geportioneerde verpakkingen aangeleverd en door de afdeling facilitair verdeeld over de afdelingen.

Meer berichten

Elke week onze nieuwsbrief en online krant in je mailbox ontvangen?

Aanmelden